Ms İcin Turuncu Kare Çek

Türkiye Fotoğraf Vakfı ve MS'in Vizörü Sosyal Projesi olarak, sizleri "MS İçin Turuncu Kare Çek" 27 Mayıs Dünya MS günü farkındalık çalışmamıza destek olmaya davet ediyoruz.

Turuncu karelerinizi, hashtagmsicincek hashtagıyla paylaşın ve a gönderin, @msicincek instagram sayfasında yayınlayalım.

Her yıl olduğu gibi mayıs ayının son çarşamba günü Dünya MS Günü olarak anılırken bu sene Covid19 nedeniyle sesimiz az duyulabilecek. 27 Mayıs günü daha çok  farkindalik sağlayabilmek için # bize destek olur MuSunuz? Dikkate alınması ve çok büyük bir çağrıya dönüşmesi için bu çağrıyı paylaşmanız umuduylaİçinde Turuncu olan herhangi birşeyin fotoğrafını çekip msicincek@gmail.com a  gönderin @MSicincek sayfamızda paylaşalım.
Siz de çektiğiniz fotoğrafları ve bu çağrıyı sayfanızda #msicincek hastagiyla paylaşın ki daha çok kişiye ulaşalım.Etrafımıza iyice bakalım haydi Turuncu neler neler bulabiliriz diye Merakla bekliyoruz gelecek fotoğraf karelerinizi.

Tarih

27 Mayıs 2020 Çarşamba